آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۵۵۵۲
رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان: 

سیستمی را طراحی کرده‌ایم که به نوعی عقب ماندگی‌ها را جبران کنیم 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: سیستمی را طراحی کرده‌ایم که به نوعی عقب ماندگی‌ها را جبران کنیم و در این راستا اقدامات خوبی را در راستای اهداف و رسالت دانشگاه انجام داده‌ایم. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمان، علی اسماعیلی ندیمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در مراسم تجلیل از ۵۴ کارمند نمونه‌ شاغل در ستاد مرکزی و مراکز بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: نقد سازنده موجب موفقیت است؛ هیچ نهاد و سازمانی نمی‌تواند خود را اصلاح کند مگر اینکه مورد نقد واقع شود. 


رئیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به اینکه نقد کننده به سیستم‌ها باید آگاهی کافی در رابطه با آن سازمان را داشته باشد، افزود: در دو سال گذشته تلاش‌های فراوانی در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان جهت انجام مامویت طرح تحول نظام سلامت انجام شده است. 


وی با تاکید بر اینکه سیستمی را طراحی کرده‌ایم که به نوعی عقب ماندگی‌ها را جبران کنیم، تصریح کرد: در راستای رفع نواقص به ویژه در حوزه‌ درمان و پژوهش اقدامت خوبی را در راستای اهداف و رسالت دانشگاه انجام داده‌ایم. 


اسماعیلی ندیمی با اشاره به اینکه از ابتدای مهر ماه سال جاری ساخت و سازهای فراوانی در دانشگاه آغاز شده است، گفت: افزایش رشته‌های تحصیلات تکمیلی و دستیاری در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از دیگر اقدامات دانشگاه در جهت توسعه بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار